GARANTÍA, SERVEI I PREU

Alzimedic és un centre mèdic valencià, homologat pel Ministeri de Sanitat, interior i la DGT, dedicat a la realització de reconeixements mèdics i psicotècnics necessaris per a l’obtenció i renovació de determinats permisos i llicències.

La finalitat principal dels components que treballem en Alzimedic és satisfer i atendre les necessitats dels nostres clients. Per això, oferim una atenció personalitzada, un preu immillorable i la major rapidesa en el tràmit dels certificats mèdics oficials.

L’equip humà d’Alzimedic són persones altament especialitzades i amb una àmplia experiència en este tipus de reconeixements mèdics. Així mateix, som Centre Oficial col·laborador de la Direcció Provincial de Tràfic d’Alzira i gestionem online l’obtenció i renovació del seu permís de conduir, de forma IMMEDIATA I GRATUÏTA.

El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 09.00 a 13.30 i de 16.00 a 19.30.

A més, per a fer més fàcil l’accés al nostre centre, pots deixar estacionat el teu cotxe en la zona blava de forma gratuïta (t’abonem l’import presentant el resguard).

Qualsevol informació o canvi referent al nostre centre serà comunicat a través de la nostra web i les nostres xarxes socials.

CERTIFICATS MÈDICS I PSICOTÈCNICS

Permís de conduir

Com a Centre Oficial Col·laborador de la Direcció Provincial de Tràfic d’Alzira, podem realitzar la renovació de siga quin siga el seu permís de conduir ( AM, A1, A2, A, B, B+E, C1, C, C+C, D, D+E, Y BTP).

MÉS INFORMACIÓ

Canvis de permisos de conduir

El certificat mèdic i psicotècnic per al canvi, és un dels requisits que sol·licita la DGT per a convalidar el permís de conduir del seu país d’origen amb l’espanyol.

MÉS INFORMACIÓ

Llicències d'armes

Per llei s’establix que per a tindre i usar armes cal ser titulars de les llicències o autoritzacions corresponents, és requisit indispensable per a obtindre o renovar la llicència d’armes haver passat el reconeixement mèdic i psicotècnic a fi d’assegurar la seua seguretat i la de qui ho rodeja.

MÉS INFORMACIÓ

Seguretat privada

La Llei exigix que, per a l’obtenció de l’habilitació, i en tot moment per a la prestació de servicis, els vigilants de seguretat i els guardes particulars del camp hauran de tindre l’aptitud física i psíquica necessàries per a l’exercici de les seues funcions.

MÉS INFORMACIÓ

Llicències per a navegació nàutica

Les llicències nàutiques que permeten la utilització de qualsevol tipus de moto nàutica en les zones delimitades per a això i d’embarcacions de fins a dotze metres d’eslora en la zona de navegació compresa entre la costa i la línia paral·lela traçada a 12 milles, així com la navegació entre els arxipèlegs.

MÉS INFORMACIÓ

Carnet de gruísta

Per a l’obtenció o renovació de la llicència d’operador de grua torre o grua mòbil autopropulsada es necessita un certificat mèdic i psicotècnic, que constate l’agudesa visual, sentit de l’orientació, equilibri i agudesa auditiva i aptituds psicològiques.

MÉS INFORMACIÓ

Animals potencialment perillosos

Para posseir gossos potencialment perillosos és necessari obtindre una llicència administrativa, atorgada per l’autoritat municipal o estatal.

MÉS INFORMACIÓ

Certificats oficials

Certificats mèdics oficials o ordinaris per a tot tipus de tràmits com: permisos de residència, oposicions, estudis, permisos de treball, etc…

MÉS INFORMACIÓ